Onze USP's (de dingen die we doen die anderen niet doen)

Psychologische expertise en wetenschappelijke achtergrond

Onze oplossingen voor veiligheidstelematica zijn gebaseerd op psychologische expertise en wetenschappelijke achtergrond. Dr. Michael Gatscha, verkeerspsycholoog en expert op het gebied van geïnstrumenteerde observatie van rijgedrag, is verantwoordelijk voor de vertaling van wetenschappelijke psychologische kennis, principes en algoritmen naar onze oplossingen voor veiligheidstelematica.

norming

Wagenparkklanten profiteren van het kunnen genereren en gebruiken van hun eigen rijnormen en benchmarks. Wij zijn de enige aanbieder van veiligheidstelematica die zo flexibel is om u aan te bieden aan groepsbestuurders en voertuigen op basis van vergelijkbare rijomstandigheden, bijvoorbeeld lokale regio's of soorten stuurprogramma's - u hoeft "appels met pruimen" dus niet te vergelijken.

uitbreidingsmogelijkheden

Afhankelijk van uw behoeften kunnen onze dataloggers worden verbonden met een hele reeks sensoren, schermen en interfaces van Race Technology. U profiteert van apparatuur van topkwaliteit waarvan bewezen is dat deze ook duurzaam werkt onder zware omstandigheden, van formule racen tot industriële testen.

Krachtig softwarepakket

We bieden ongeëvenaarde softwarefuncties, zowel off- als online. Of u nu een snelle blik wilt werpen op uw hele wagenpark of een specifieke reis wilt analyseren met de 10 th van een seconde - wij leveren de juiste tools voor u, geleverd met onze telematica-oplossingen als een pakket. Onze softwarefuncties omvatten bijvoorbeeld geautomatiseerde meldingen en alarmen, snelheidsdetecties, een afzonderlijke login voor toegang tot alleen gegevens voor afzonderlijke stuurprogramma's, geautomatiseerde rapportage, live telemetrie per seconde, live telemetrie naar de pc, gegevensdownload naar onze krachtige analysesoftware, gegevens exporteren naar excel, etc.

Specialistische toepassingen

Wij zijn de enige leverancier van veiligheidstelematica die onze producten kan aanpassen of aangepaste oplossingen kan maken voor vrijwel elke toepassing, volledig volgens uw vereisten. We hebben aanzienlijke ervaring met de ontwikkeling van geavanceerde elektronische elektronische oplossingen voor de automobielsector, hoge precisie GPS en traagheidssystemen, dataloggers, CAN-communicatie, instrumentatie en data-acquisitie.